خاگینه بادام

ابتدا سفیده و بادام را با همزن بزنید تا یکدست شود، اسانس بادام و خامه را اضافه و هم بزنید و بعد آرد برنج و بکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کرده و باز هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
ارسال کننده: ادمین
تعداد بازدید: 2289
                        پودر بادام 6 قاشق سوپخوری/آرد برنج 1/5 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ 100 گرم/پکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
اسانس بادام یک قطره یا مقداری وانیل/خامه 1 قاشق سوپخوری
برای شربت:شکر 1/5 پیمانه/آب سه چهارم پیمانه/گلاب یک چهارم پیمانه
🍜 طرز تهیه:
ابتدا سفیده و بادام را با همزن بزنید تا یکدست شود، اسانس بادام و خامه را اضافه و هم بزنید و بعد آرد برنج و بکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کرده و باز هم بزنید تا مواد یکدست شوند. داخل قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید.
🍜برای تهیه شربت: شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید وقتی به جوش آمد گلاب را هم اضافه کنید و بگذارید تا قوام آید.در آخر خاگینه های خنک شده را داخل شربت داغ بندازید تا شربت به خورد آنها برود.نکته:این خاگینه را میتوان با انواع مغزها تهیه کرد.سفیده ی یک عدد تخم مرغ حدودا 30 گرم است.
                    
ارسال نظر
لیست نظرات
}