بادمجان سوخاری فیلیپینی

بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.
ارسال کننده: ادمین
تعداد بازدید: 1759
                        بادمجان کوچک و قلمی : ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
طرز تهیه :
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید
و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.
بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید…
                    
ارسال نظر
لیست نظرات
ExceekVek 1399/4/9
Amoxicillin And Sun Exposure https://bbuycialisss.com/ - buy viagra cialis online Order Prednisone Overnight <a href=https://bbuycialisss.com/#>canadian pharmacy cialis</a> Amoxicillin Side Effects Ears Ringing
п»їcialis 1399/4/25
Propecia Medicine Allose https://acialisd.com/# - cialis otc envendrereig Propecia Calorias HexAbuxulley <a href=https://acialisd.com/#>Cialis</a> DISKADAK Clobetasol Website Secure
}