سوپ قارچ مجارستانی

روغن زیتون را در یک ظرف ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شود ، پیازرا اضافه کرده و سپس به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم
ارسال کننده: ادمین
تعداد بازدید: 1627
                        دو فنجان پیاز ، کمی درشتتر خرد
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
قارچ خرد شده 500 گرم
یک قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذاخوری کره
سه قاشق غذاخوری آرد
یک فنجان شیر
دو فنجان آب مرغ
شوید خرد شده 2 قاشق غذا خوری
خامه ترش نصف فنجان
نمک و فلفل
جعفری برای چاشنی زدن
دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه:
روغن زیتون را در یک ظرف ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شود ، پیازرا اضافه کرده و سپس به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم
قارچ، سس گوجه فرنگی، فلفل قرمز، سس سویا ، شوید خورد شده و نصف فنجان از آب مرغ را اضافه می کنیم خوب هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده و درب آن را می گذاریم به مدت 15 دقیقه تا بجوشد . مخلوط قارچ را داخل یک کاسه می ریزیم و کنار می گذاریم
کره را در تابه ریخته و آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . بعد به آرامی شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به خوبی ترکیب شود به مدت 5-7 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود
مخلوط قارچ به همراه باقی آب مرغ به ترکیب شیر . آرد که غبلیظ شده اضافه می کنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. درب ظرف را گذاشته تا بجوشد به مدت 10-15 دقیقه
درست قبل از سرو کردن آب لیمو، خامه ترش ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم برای مزه دار شدن.
                    
ارسال نظر
لیست نظرات
}