کوفته لپه یزدی

:ابتدا لپه را می‌ پزیم و آبکش می‌کنیم. سپس سیب‌ زمینی‌ ها را پخته و  پوست آنها را می‌ کنیم،  رنده می‌ کنیم و به لپه‌ ها اضافه می‌کنیم.
ارسال کننده: ادمین
تعداد بازدید: 2348
                        سبزی معطر: ۳۵۰ گرم 
کشمش: نصف پیمانه 
لپه: ۳۵۰ گرم 
زرشک: یک پیمانه 
پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری 
تخم مرغ خام: ۴ عدد 
تخم مرغ پخته: ۵ عدد 
گوشت چرخ کرده: یک کیلو 
نمک و ادویه: مقداری 
رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری 
طرز تهیه:ابتدا لپه را می‌ پزیم و آبکش می‌کنیم. سپس سیب‌ زمینی‌ ها را پخته و  پوست آنها را می‌ کنیم،  رنده می‌ کنیم و به لپه‌ ها اضافه می‌کنیم. گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده‌ ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می‌ دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم‌ مرغ‌ های آبپز که پوست کنده‌ ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست می‌کنیم. بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهیتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می‌ کنیم و کمی تفت می‌ دهیم. سپس دو لیوان آب افزوده می‌گذاریم جوش بیاید سپس کوفته‌ ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته‌ ها می‌گذاریم پخته شود.
نکته: برای جلوگیری از وارفتن کوفته ها باید به این نکات توجه کنید: آب کوفته نباید خیلی چرب باشد و نباید کاملا روی کوفته ها را بپوشاند. شعله اجاق نباید زیاد باشد و غذا نباید در حین پخت قل بزند.
                    
ارسال نظر
لیست نظرات
محسن ت 1395/7/23
ممنونم من عاشق کوفته هستم
}