دسر طالبی و تخم شربتی

دستور دسر
ارسال کننده: ادمین
تعداد بازدید: 2781
                        آب طالبی 2 پیمانه
عسل 5 قاشق سوپ‌خوری
پودر ژلاتین یک قاشق سوپ‌خوری
آب (یا عرق بهارنارنج یا بیدمشک) نصف پیمانه
تخم شربتی 2 قاشق سوپ‌خوری
طرزتهیه :در ظرف مناسبی آب طالبی و عسل را با هم خوب مخلوط کنید، سپس پودر ژلاتین را روی آب یا عرق بهارنارنج بپاشید و به طریق بن‌ماری حل کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود. ژلاتین را به بقیه مواد افزوده و ترکیبات به‌دست آمده را داخل قالب زیبایی بریزید و در یخچال قرار دهید تا 2، 3 ساعت بماند. تخم شربتی را پس از شستن با مقدار زیادی آب خیسانده کنار بگذارید. کف قالب دسر را به مدت چند ثانیه داخل آب‌جوش قرار دهید تا دسر از قالب جدا شود، سپس داخل ظرف سرو برگردانید و تخم شربتی‌‌ها را رو یا کنار دسر بریزید و سرو کنید.
  نکته:در صورت تمایل می‌توانید یک دوم پیمانه خامه به آب طالبی اضافه کنید.

                    
ارسال نظر
لیست نظرات
}