کوفته ایزگارا(ترکی)

دستور پخت کوفته
ارسال کننده: ادمین
تعداد بازدید: 2162
                        سیر رنده شده  ۳ حبه
پیاز رنده شده  ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد
فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد
گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم
پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری
سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری
زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری
نمک   ۱ قاشق چای خوری
گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.
۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.
۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.
۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.
نکات:می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.
می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.
در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.
خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.
                    
ارسال نظر
لیست نظرات
}