مافین صبحانه

در ظرفی بزرگ آرد، شکر قهوه ای، جوش شیرین، بیکینگ پودر، جوزهندی و نمک را ترکیب کنید. جو پرک و کشمش را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. روغن زیتون، تخم مرغ، شیر، هویج و موز را به سایر مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
ارسال کننده: ادمین
تعداد بازدید: 1622
                         هویج را رنده کنید.جوز هندی را ریز رنده کنید و یا آسیاب نمایید.از موز رسیده استفاده کنید. آن را له کنید.با این میزان مواد ۱۲ عدد مافینِ صبحانه خواهید داشت.
از قبل، فر را با درجه 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. 12 عدد قالب مافین را با روغن چرب کنید.در ظرفی بزرگ آرد، شکر قهوه ای، جوش شیرین، بیکینگ پودر، جوزهندی و نمک را ترکیب کنید. جو پرک و کشمش را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. روغن زیتون، تخم مرغ، شیر، هویج و موز را به سایر مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. یک چهارم هر قالب را از خمیر پر کنید. مافین ها را برای 23 تا 25 دقیقه در فر قراردهید، تا زمانی که خلال دندانی که در وسط آن ها فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.مافین ها را گرم و یا به دمای محیط سرو کنید.روغن یک و یک چهارم پیمانه آرد۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای خوری جوز هندی۱/۲ قاشق چای خوری نمک۱ پیمانه جو پرک۱/۲ پیمانه کشمش۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون۱ عدد بزرگ تخم مرغ۱/۳ پیمانه شیر بدون چربی۴ عدد متوسط هویج۱ عدد متوسط موز1 عدد متوسط
                    
ارسال نظر
لیست نظرات
}